Полторак розповів, як військових забезпечать житлом

Полторак розповів, як військових забезпечать житлом

Укрінформ
Військовослужбовці, які на сьогодні проходять службу, будуть забезпечені житлом за двома формами.

Про це сказав міністр оборони України Степан Полторак під час робочої поїздки на Львівщину, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Перша — це службове «штатно-посадове» житло, будівництво якого триває по всій країні. Вчора в Чугуєві, 92-й бригаді ми вручили вже не просто квартири, а цілих два будинки. У наступному році плануємо здати стільки ж, у тому числі гуртожитки для сержантів. Фактично, 92 бригада стане першим підрозділом в Збройних Силах України, який буде повністю забезпечений житлом", — повідомив Полторак.

За словами міністра оборони, другий спосіб вирішення житлової проблеми полягатиме в можливості отримувати компенсацію від держави за піднайм військовослужбовцями житла.

"При цьому порядок оформлення документів стане максимально спрощеним. Слід буде надати лише три довідки, а саме: рапорт на отримання компенсації, довідку про склад сім’ї і довідку про відсутність житла", — повідомив Степан Полторак.

Читайте також: Академія сухопутних військ отримала 200 мільйонів із бюджету - Полторак

За його словами, якщо раніше ця процедура тривала довго, і право на грошову компенсацію мали виключно офіцери, зараз таке право надаватиметься також військовослужбовцям-контрактникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-