Військовим прокурором Центрального регіону призначили Олега Сенюка

Військовим прокурором Центрального регіону призначили Олега Сенюка

Укрінформ
Керівником військової прокуратури Центрального регіону України призначено генерал-майора юстиції Олега Сенюка, який до цього обіймав посаду заступника головного військового прокурора України.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.

”Перший заступник головного військового прокурора України Сергій Довгополов представив колективу військової прокуратури Центрального регіону нового очільника — генерал-майора юстиції Олега Сенюка, який до цього обіймав посаду заступника Головного військового прокурора України”, — йдеться в повідомленні.

Також Довгополов поінформував про переведення державного радника юстиції 3 класу Григорія Рябенка, який до цього очолював військову прокуратуру регіону, до апарату Головної військової прокуратури України та подякував за плідну та результативну роботу від імені генерального прокурора та головного військового прокурора України.

Читайте також: Труханов виштовхав журналіста, який "набридав" йому запитаннями

У свою чергу новопризначений військовий прокурор Центрального регіону Сенюк подякував за довіру, запевнивши присутніх, що всі ключові завдання, які стоять сьогодні перед військовою прокуратурою регіону, виконуватимуться якісно, вчасно і професійно.

За даними прес-служби, відповідно до наказу генерального прокурора України Сенюк приступає до виконання службових обов’язків за посадою з 29 грудня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-