Уряд змінив порядок надання

Уряд змінив порядок надання "Пакунка малюка"

Укрінформ
Кабмін вніс зміни до своєї постанови від 20 червня 2018 року, якою удосконалив порядок надання одноразової безоплатної допомоги "Пакунок малюка".

Таке рішення було прийнято на засіданні уряду в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відтепер враховано потреби не менш ніж на 2 місяці наступного року при плануванні обсягів допомоги на поточний рік, видача допомоги за місцем проживання/перебування новонародженої дитини не пізніше ніж через 30 днів з дня її народження, залучення до видачі допомоги "Пакунок малюка" фахівця із соціальної роботи, соціального працівника, фахівця недержавної організації, до повноважень яких належить здійснення соціальної роботи з сім’ями та дітьми.

Це дозволить забезпечити своєчасне отримання такої допомоги сім’ям, у яких народилася дитина, та сприятиме створенню дієвих механізмів планування обсягів, доставки, видачі одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка" для забезпечення безперебійного її надання.

Читайте також: “Пакунок малюка” і соцпрограми: уряд ухвалив необхідні документи

Крім того, ці зміни забезпечать чіткий механізм надання одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка" сім’ям, які з певних причин не отримали таку допомогу в пологовому будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-