Суд зобов’язав блогера спростувати фейки про віллу Яценюка біля океану

Суд зобов’язав блогера спростувати фейки про віллу Яценюка біля океану

Укрінформ
Деснянський районний суд Києва зобов’язав блогера Михайла Шнайдера спростувати поширену ним інформацію щодо екс-прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Про це повідомляє прес-служба “Народного фронту”.

“Деснянський районний суд Києва рішенням від 14 грудня зобов’язав блогера Михайла Шнайдера протягом 10 днів спростувати неправдиву інформацію щодо екс-прем`єр-міністра, лідера партії «Народний фронт» Арсенія Яценюка”, - ідеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, у липні 2018 року Михайло Шнайдер у Facebook звинуватив Арсенія Яценюка у тому, що він «живе в шикарному домі на березі океану» та «вивів із України $30 мільярдів», що дорівнює «половині річного бюджету держави». “Ця інформація миттєво поширилася десятками ЗМІ”, - додають у прес-службі.

Читайте також: У Facebook-сторінки Інституту нацпам'яті з'явився фейковий "клон"

Суд постановив визнати неправдивою цю інформацію та зобов’язав відповідача в 10-денний термін спростувати її в такий самий спосіб, у який вона була поширена.

У НФ нагадали, що раніше перед політиком вибачалися за поширення неправдивої інформації про “24 вілли Яценюка у Маямі” та “святкування екс-прем’єром першого мільярда”, ідеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-