Адвокат відвідав у СІЗО командира українського катера

Адвокат відвідав у СІЗО командира українського катера "Нікополь"

Укрінформ
Захисник військовополонених українських моряків адвокат Еміль Курбедінов відвідав командира українського бронетанкового катера "Нікополь" Богдана Небилицю.

Про це повідомляє на спеціально створеній у Facebook сторінці "Захист військовополонених українських моряків" адвокат Микола Полозов.

“Адвокат команди захисту військовополонених українських моряків Еміль Курбедінов відвідав командира МБАК "Нікополь" Богдана Небилицю. За словами адвоката, Небилиця тримається молодцем. Виглядає бадьоро, посміхається. Разом з тим, за час перебування в СІЗО "Лефортово" його чотири рази переводили в різні камери. Зараз сидить з людиною на ім'я Мухамед. Відносини нормальні, але особливо не спілкуються", - написав Полозов.

Читайте також: Адвокат відвідав в Лефортово українського моряка Зінченко

За його словами, як і з іншими моряками, з Небилицею були проведені слідчі дії, його ознайомили з кількома постановами про призначення експертиз. Також провели допит. В ході допиту Небилиця заявив, що є військовополоненим.

Як повідомляв Укрінформ, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада скоїли агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Вони обстріляли і захопили три українських корабля в Керченській протоці, на борту яких були 24 моряки.

26 листопада у зв'язку з агресією Росії Верховна Рада України прийняла закон, яким схвалила указ Президента України про введення в 10 областях військового стану строком на 30 днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-