Холодницький обіцяє, що САП судитиметься з Насіровим

Холодницький обіцяє, що САП судитиметься з Насіровим

Укрінформ
Якщо судове рішення про поновлення Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби набуде законної сили, то САП подасть до суду клопотання щодо відсторонення його від посади.

Про це заявив керівник САП Назар Холодницький в ефірі телеканалу “112 Україна”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми будемо готувати клопотання уже про відсторонення від посади (Насірова - ред.), якщо це рішення набуде законної сили і він буде намагатися приступити до виконання своїх обов'язків. До винесення вироку суду, на переконання антикорупційної прокуратури, є необхідним і єдиним правильним шляхом - це відсторонення від виконання обов'язків”, - сказав Холодницький.

Читайте також: Посольство США прокоментувало поновлення Насірова на посаді

Як повідомляв Укрінформ, Окружний адміністративний суд Києва 11 грудня поновив Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби та зобов'язав виплатити йому заробітну плату за час "вимушеного прогулу" починаючи з 2 лютого 2018 року, відколи Кабмін ухвалив звільнити посадовця.

Представник уряду у Верховній Раді Вадим Денисенко поінформував, що Кабмін подасть апеляцію на рішення суду про поновлення Насірова, який обвинувачується у причетності до розкрадання 2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-