Адвокат відвідала у

Адвокат відвідала у "Матросской тишине" 18-річного пораненого моряка

Укрінформ
Російський адвокат Олександра Маркова з команди захисників військовополонених українських моряків відвідала у СІЗО "Матросская тишина" одного з них - Андрія Ейдера - і розповіла про його стан.

Про це вона повідомила у Facebook.

"Змогла відвідати в СІЗО 1 УФСІН РФ по Москві (Матросская тишина) мого підзахисного - Ейдера Андрія - наймолодшого (18 років) з військовополонених українських моряків. Андрій був поранений з Василем Сорокою та Андрієм Артеменком при стрільбі по МБАК "Бердянськ". Осколкове поранення ніг, кульгає, осколок ще не видалений. Приходить у себе, може пересуватися (і йому навіть не потрібні милиці, але кульгає) і виглядає досить бадьоро, не втрачає почуття гумору. Правда у Андрія складно згинається коліно і один осколок з ноги ще не витягли", - пише Маркова.

Вона уточнює, що "головне занепокоєння Андрія – сигарети", а "Російське радіо", на яке він раніше скаржився, йому замінили на "Європу плюс". "Тримається Андрій дуже гідно і мужньо, жартує, з відмінним почуттям гумору. Дуже схожий на мого молодшого брата. Сім'ї Андрія однозначно є ким пишатися! А ми також продовжуємо працювати і сподіваємося, що незабаром стане менше військових, які змушені зустрічати Новий рік поза своїх сімей", - резюмує адвокат.

Читайте також: Адвокат розповіла про поранення моряка з катера "Бердянськ" — можлива контузія

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада скоїли агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Вони обстріляли і захопили три українських корабля у Керченській протоці і 24 моряків.

Верховна Рада України 26 листопада прийняла закон, яким схвалила указ Президента України про введення воєнного стану на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-