Під Кабміном мітингують будівельники і працівники Укрпошти

Під Кабміном мітингують будівельники і працівники Укрпошти

Укрінформ
Під Кабміном проходить мітинг будівельників на підтримку реформ у Державній архітектурно-будівельній інспекції та за збереження на посаді її керівника Олексія Кудрявцева.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, участь в акції беруть кілька десятків будівельників.

"Ми вимагаємо, щоб реформи, які запроваджені в ДАБІ щодо прозорості роботи, продовжувались, щоб Кудрявцев працював. Також вимагаємо, щоб боротьба з незаконними забудовами продовжувалась і відбувалось спрощення подачі документів на отримання дозволів на будівництво", - сказав учасник акції Андрій Чудовиський.

Він додав, що учасниками акції є будівельники-кияни.

Також під Кабміном мітингують працівники Укрпошти проти скорочень працівників компанії. Учасники акції стверджують, що Укрпошта скорочує робочі дні та планує скорочувати працівників, тому вони виступають проти цього.

Крім того, біля уряду проходить акція представників ГО народної ради протидії корупції, які вимагають припинити корупційні злочини на Одеській митниці.

Читайте також: Президент закликає припинити закриття поштових відділень і звільнення листонош

"На Одеській митниці діє корупційна схема і за кожну машину сільгосппродукції, яка йде на експорт, вимагають відкрито 500 доларів", - сказав учасник акції Анатолій Будник.

Він додав, що учасники акції вимагають зупинити корупцію на митниці та притягнути до кримінальної відповідальності в.о голови Одеської митниці Сергія Мартинова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-