МВС тренується захищати виборчі дільниці від агресивних нападників

МВС тренується захищати виборчі дільниці від агресивних нападників

Відео
Укрінформ
Підрозділи Міністерства внутрішніх справ тренуються забезпечувати публічну безпеку під час виборів.

Про це перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив 10 грудня під час відкриття тактико-спеціальних навчань, інформує прес-служба МВС.

«Ми розуміємо, що вся країна готується до виборів. Тому ми також тренуємось забезпечувати правопорядок та безпеку громадян під час проведення виборів. Ми відпрацьовуємо залучення всіх підрозділів МВС», - заявив Яровий.

Так, на навчальній базі Національного університету внутрішніх справ підрозділи поліції та Нацгвардії відпрацювали умовний сценарій – коли група агресивних чоловіків намагається захопити виборчу дільницю.

Читайте також: Смуги перешкод і вогнева підготовка: МВС проводить масштабні навчання під Києвом

“Першочергово, з порушниками працює поліція діалогу, але коли мітингувальники починають штурмувати будівлю, виборчу дільницю захищають бійці тактико-оперативного підрозділу патрульної поліції”, - поінформували у МВС.

Окрім того, під час навчань відпрацьовуються різні сценарії надзвичайних подій виборчої специфіки - окрім захоплення і сутичок на дільницях, ще і пошкодження документації, розпилення шкідливої речовини тощо.

Як повідомлялося, під Києвом проходять навчання серед підрозділів Міністерства внутрішніх справ, у яких задіяно більше 1000 співробітників міністерства.

Фото, відео: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-