Укрзалізниця заявляє, що за добу купили рекордну кількість квитків

Укрзалізниця заявляє, що за добу купили рекордну кількість квитків

Укрінформ
"Укрзалізниця" обіцяє й надалі визначати тривалість роботи залізничних кас залежно від попиту на квитки.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"Залізничні квиткові каси та онлайн-система продажу квитків booking@uz.gov.ua працюють в умовах високого навантаження. "Укрзалізниця" й надалі визначатиме тривалість роботи залізничних кас залежно від попиту на послугу з боку пасажирів", - йдеться у повідомленні.

У компанії розповіли, що Укрзалізниця минулої доби оформила рекордну навіть для пікових перевезень кількість проїзних документів – 347 тисяч. Понад 64% із загальної кількості реалізованих квитків - 221 тисячу - пасажири придбали через інтернет. 

Водночас, як повідомлялося, тривалість роботи 31 квиткової каси вокзалу станції Київ-Пасажирський 5 грудня була збільшена до кінця доби. Цього дня у касах вокзалу станції Київ-Пасажирський пасажири купили 14773 квитки на поїзди, а напередодні – 10229.

Читайте також: Укрзалізниця відкриє продаж квитків на "новорічні" поїзди наступного тижня

Як повідомляв Укрінформ, на даний час відкрито продаж квитків на поїзди, що відправляються після 20 грудня. Після реалізації усіх квитків на цілорічні поїзди Укрзалізниця почне продаж проїзних документів на додаткові потяги. Очікується, що цього святкового сезону таких буде призначено не менше 30 – це понад 20 тисяч додаткових місць.

"Укрзалізниця" розраховує у новорічно-різдвяний період, порівняно з минулим роком, збільшити обсяги пасажирських перевезень на 7%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-