Запобіжний захід Продану: суд пішов до нарадчої кімнати

Запобіжний захід Продану: суд пішов до нарадчої кімнати

Укрінформ
Суддя Солом'янського райсуду Києва, що розглядає клопотання щодо обрання запобіжного заходу екс-виконувачу обов’язків глави ДФС Мирославу Продану, пішла до нарадчої кімнати.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, суд розпочав розгляд цього клопотання орієнтовно о 14:40 і до 18:00 заслуховував сторону обвинувачення, сторону захисту, самого Продана і осіб, які висловили готовність взяти його на поруки.

Далі суд оголосив перерву, і після 18:20 та почав дослідження матеріалів клопотання, які вмістилися в 4 томи, і майже 5 годин їх досліджував – десь до 23:10.

Читайте також: САП просить взяти Продана під арешт із заставою понад 89 мільйонів

Цей етап у судовому засіданні супроводжувався частими суперечками сторони захисту і сторони обвинувачення.

Читайте також: Адвокат запевняє, що Продан не ховатиметься від слідства

Як повідомлялося, 15 листопада прокурори САП заочно повідомили про підозру колишньому в.о. голови ДФС Продану. Він підозрюється у набутті за час роботи на посадах в.о. заступника та голови ДФС з липня 2016 року по червень 2018 року у власність грошових коштів у сумі понад 89 млн грн, за які для його особистого користування придбано кілька об’єктів нерухомого майна і транспортних засобів.

Читайте також: Не збираюся хворіти і тікати - Продан прокоментував натяк на Насірова

Слідство також перевіряє причетність Продана до придбання інших об’єктів нерухомості в місті Київ і автомобілів класу люкс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-