Денісова втратила свідомість у прямому ефірі, Порошенко каже - від утоми

Денісова втратила свідомість у прямому ефірі, Порошенко каже - від утоми

Укрінформ
Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова під час прямого ефіру програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV втратила свідомість.

Омбудсмену стало зле під час виступу Президента, глава держави перервав свою промову та допоміг їй дістатися за лаштунки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Уже за кілька хвилин Денісова повернулася у студію й продовжила свою участь у програмі.

"Уявіть собі, із яким навантаженням зараз працює Уповноважений з прав людини Людмила Денісова, яка працює по 20 годин на добу, щоб звільнити українських моряків - мобілізує міжнародну підтримку, мобілізує Уповноважну з прав людини РФ, робить координацію адвокатів", - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Денісова в середу може звітувати Раді про заходи зі звільнення полонених моряків

Як відомо, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли і захопили три українські кораблі у Керченській протоці та 24 моряків.

Читайте також: Полозов їде до Києва, де представить список адвокатів для полонених моряків

Верховна Рада України 26 листопада ухвалила закон, яким затвердила указ Президента України про введення воєнного стану на 30 днів в 10 областях у зв'язку з агресією Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-