МЗС підтверджує вбивство українця у Неаполі

МЗС підтверджує вбивство українця у Неаполі

Укрінформ
У Міністерстві закордонних справ підтвердили інформацію про вбивство українця у Неаполі, його особа встановлюється.

Про це Укрінформу повідомив заступник директора Департаменту консульської служби - начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич.

"Особа загиблого встановлюється. За цим фактом порушено кримінальну справу. Генеральне консульство у Неаполі звернулося у цій справі до карабінерів (один із видів збройних сил Італії, виконують поліцейські функції на території країни - ред.) м. Неаполь", - зазначив Кирилич.

Як повідомили українські ЗМІ з посиланням на італійське видання il Giornale в історичному центрі Неаполя у неділю, 2 грудня, було вбито 36-річного громадянина України.

Повідомлення про інцидент надійшло до поліції близько 22.30. Свідки кажуть, що бачили запеклу бійку між двома чоловіками, під час якої один з них дістав ніж і кілька разів ударив супротивника, після чого той, скривавлений, упав на землю. Медики не змогли його врятувати. Нападник утік.

Читайте також: Італія посилила антиміграційне законодавство

За даними місцевих ЗМІ, ім’я загиблого - Юрій Бусуйок. Він 9 років перебував у Італії, жив із батьками, працював будівельником.

Конфлікт стався біля клубу, популярного серед іммігрантів зі Східної Європи. Деякі ЗМІ зазначають, що бійка сталася, коли українець заступився за дівчину, а також що обидва чоловіки були нетверезими. Поліція розслідує вбивство, опитує свідків та вивчає відео з камер спостереження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-