Полозов їде до Києва, де представить список адвокатів для полонених моряків

Полозов їде до Києва, де представить список адвокатів для полонених моряків

Укрінформ
Адвокат Микола Полозов, який захищає капітана 2-го рангу з катера "Бердянськ" Дениса Гриценка, повідомив, що на даний момент він складає список адвокатів незаконно затриманих українських моряків.

Про це Полозов розповів кореспондентові Укрінформу.

«Нині, перебуваючи у Москві, я формую список адвокатів, які захищають або захищатимуть українських моряків. Завтра приїду з цим списком до Києва. Там його розгляне міжвідомча група. Після чого приступатимемо до спільної скоординованої роботи», - сказав Полозов.

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації здійснили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли і захопили три українські кораблі в Керченській протоці і 24 моряка.

Читайте також: У Москві українським морякам відправили першу з 24 передач - активістка

Підконтрольні Росії «суди» в окупованому Криму заарештували на два місяці усіх затриманих українських моряків.

Нині 21 український військовий знаходиться в московському СІЗО Лефортово, ще троє поранених також у Москві - в медчастині ізолятора «Матросская тишина».

2 грудня з посиланням на Уповноваженого Верховної Ради з прав людину Людмилу Денісову, Україна формує пул (групу) адвокатів для захисту затриманих моряків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-