Пораненим українським морякам у “Матросской тишине” передали листи з дому

Пораненим українським морякам у “Матросской тишине” передали листи з дому

Укрінформ
Російські волонтери передали в "Матросскую тишину" листи від батьків трьом пораненим українським морякам - Андрію Артеменку, Василю Сороці й Андрію Ейдеру.

Про це у Facebook повідомила фотожурналіст і цивільна активістка Вікторія Івлєва.

“Дорогі батьки трьох поранених українських моряків - Андрія Артеменка, Василя Сороки й Андрія Ейдера! У мене немає з вами прямого зв'язку, але, сподіваюся, це повідомлення дійде до вас. Стараннями мого товариша Костянтина Котова ваші листи вже надійшли до СІЗО «Матросская тишина» і чекають цензури. Це може зайняти день-два - і діти отримають теплі вісточки з дому! Ви й самі можете скористатися системою ФСВП-лист, ось https://fsin-pismo.ru/client/app/letter/create, - написала Івлєва.

Читайте також: Росія у понеділок на вимогу ЄСПЛ має повідомити про захоплених на Азові моряків

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації здійснили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь. Російські спецназівці обстріляли і захопили три українські кораблі в Керченській протоці і 24 моряки.

Підконтрольні Росії «суди» в окупованому Криму заарештували на два місяці усіх затриманих українських моряків.

Нині 21 український військовий знаходиться в московському СІЗО Лефортово, ще троє поранених також у Москві - у медчастині ізолятора «Матросская тишина».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-