По 100 тисяч допомоги отримали 17 родин політв'язнів

По 100 тисяч допомоги отримали 17 родин політв'язнів

Укрінформ
Державну допомогу для осіб, незаконно позбавлених свободи РФ у зв’язку з політичною або громадською діяльністю, отримали 17 родин.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій.

"МТОТ розпочато виплату державної допомоги особам, незаконно позбавленим свободи Російською Федерацією у зв'язку з політичною або громадською діяльністю. Загалом на сьогодні державну допомогу отримали вже 17 родин у розмірі 100 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Путін заявив, що вимоги обміняти українських моряків не було

Міністерство продовжує опрацьовувати заяви на отримання державної допомоги та формувати кейси для розгляду Комісією при МінТОТ.

До кінця року Комісія має намір розглянути якомога більше сформованих кейсів для розподілення цільових державних коштів на допомогу особам, позбавленим особистої свободи.

Як відомо, 17 жовтня 2018 року до Постанови Кабінету Міністрів України № 328 внесені зміни, згідно з якими передбачено виплату у розмірі 100 тис. грн особам, позбавленим особистої свободи незаконними збройними формуваннями, окупаційною адміністрацією та/або органами влади РФ на тимчасово окупованих територіях України та/або території РФ у зв’язку з громадською або політичною діяльністю вказаних осіб, або членам їх сімей.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-