Суд візьметься за справу Продана 3 грудня

Суд візьметься за справу Продана 3 грудня

Укрінформ
Солом'янський районний суд Києва розгляне клопотання САП щодо обрання запобіжного заходу екс-виконувачу обов'язків голови ДФС Мирославу Продану у понеділок, 3 грудня.

Про це інформує прес-служба суду.

“30 листопада 2018 року до Солом'янського районного суду м. Києва надійшло клопотання про застосування відносно Продана М. В. запобіжного заходу. Судове засідання в справі відбудеться 3 грудня 2018 року о 14 год. 30 хв у приміщенні суду за адресою: м Київ, вул. П. Шутова, 1”, - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що клопотання розглядатиме суддя Вадим Сенін.

Як повідомлялося, 15 листопада прокурори САП заочно повідомили про підозру колишньому в.о. голови ДФС Продану.

У відомстві заявили, що він підозрюється у набутті за час роботи на посадах в.о. заступника та голови ДФС з липня 2016 року по червень 2018 року у власність грошових коштів у сумі понад 89 млн грн, за які для його особистого користування придбано кілька об’єктів нерухомого майна і транспортних засобів.

Також слідством перевіряється причетність Продана до придбання інших об’єктів нерухомості в місті Києві та люксових автомобілів.

Читайте також: САП проситиме для Продана арешту із заставою у 89 мільйонів

Продана кілька разів викликали на допит у САП, але він заявляв, що перебуває у Німеччині на лікуванні. 26 листопада Продан заявив, що повернувся в Україну.

30 листопада у САП повідомили, що проситимуть для Продана запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою застави у 89 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-