Протест

Протест "євробляхерів": Москаль проситиме Порошенка про зміни у законі

Укрінформ
Геннадій Москаль направить звернення Петру Порошенку з проханням ініціювати у ВР розгляд законопроекту про зміни у вже діючий закон «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України».

Про це Геннадій Москаль заявив на анонсованій зустрічі з власниками автівок та народними депутатами в стінах Закарпатської ОДА, де обговорювалися проблеми з розмитнення авто на іноземних номерах, що виникли після набуття чинності новим законом, йдеться в повідомленні на офіційному сайті Москаля.

“У середу, 28 листопада, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль провів обіцяну зустріч власників авто з іноземною реєстрацією та народними депутатами України від Закарпаття. На запрошення керівника краю з одинадцяти нардепів відгукнулися троє – Роберт Горват, Валерій Лунченко та Василь Петьовка. Саме вони й зустрілися з 60 представниками активістів в стінах Закарпатської ОДА. У результаті прийнято рішення, що Геннадій Москаль направить звернення Президенту України Петру Порошенку з проханням ініціювати у Верховній Раді розгляд як невідкладного законопроекту про внесення змін у діючий закон про легалізацію «євроблях». На переконання голови Закарпатської ОДА, оперативне прийняття цього законопроекту більшістю Верховної Ради зможе зняти правові суперечності і тим самим ліквідувати напругу", - йдеться в повідомленні.  

Читайте також: “Євробляхери” розблокували всі пункти пропуску на кордоні

Троє присутніх народних депутатів обіцяли залучити на підтримку законопроекту якомога більше колег у Верховній Раді.

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпатті три дні  власники авто з європейською реєстрацією  блокували пункти пропуску на кордоні з Угорщиною та Словаччиною. Сьогодні, 28 листопада, проїзд на КПП “Тиса”, “Ужгород” та “Малий Березний” нарешті вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-