Гройсман розповів про три етапи підвищення пенсій в Україні

Гройсман розповів про три етапи підвищення пенсій в Україні

Фото
Укрінформ
Пенсійна система України працює стабільно, фахівці розпочали готувати технічні умови для першого в історії автоматичного перерахунку пенсій для військових пенсіонерів – з 1 січня 2019 року - та інших категорій громадян з 1 березня 2019-го.

Про це йшлося під час наради Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з міністром соціальної політики Андрієм Ревою та головою Пенсійного фонду Євгеном Капінусом, повідомляє Урядовий портал.

«У нас є три етапи – з 1 грудня – підняття мінімальної пенсії, 1 січня – перерахунок пенсій військовим пенсіонерам, з 1 березня – автоматичний перерахунок пенсій іншим категоріям громадян. Система має бути готова. Прошу забезпечувати і далі ритмічну роботу всієї пенсійної системи і роботу всіх регіональних управлінь Пенсійного фонду – аби і в регіонах все було стабільно», - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман про воєнний стан: Підстав для економічної кризи немає

Як відзначили учасники наради, вся робота ведеться з випередженням графіка – без збоїв і за чітким планом. Ситуація повністю контрольована, у плановому порядку вирішуються більшість питань.

Фото Владислава Мусієнка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-