Продан обіцяє наступного тижня повернутися в Україну і одразу прийти до САП

Продан обіцяє наступного тижня повернутися в Україну і одразу прийти до САП

Укрінформ
Колишній виконувач обов'язків голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан, підозрюваний у незаконному збагаченні, наступного тижня повернеться до України і відразу прибуде у Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Наступного тижня повертаюсь у Київ після завершення лікування. Лікарі вважають, що мій стан дозволить залишити медичний заклад. Сьогодні адвокати надали представникам САП інформацію з цього приводу. Сподіваюсь, що з мого повернення не влаштують шоу. В той же день я готовий з'явитись у САП. Я повертаюсь, щоб довести свою правоту”, - написав Продан.

Він стверджує, що його “замовили”.

“Багато хто сподівався, що я залишусь за кордоном. Адже в такому випадку і доводити нічого не треба. Не повернувся, сховався – підтвердив, що справді винний... Замовники розраховували, що Продан злякається. Подумає, що після такої кількості бруду та звинувачень йому вже ніколи не відмитись. Злякається - і не повернеться. Я такого подарунку людям, які мене замовили, не зроблю”, - заявив екс-керівник ДФС.

Читайте також: Це ще не кінець підозри — Луценко каже, що ГПУ має матеріали на Продана

Як повідомлялося, 15 листопада прокурори САП заочно повідомили про підозру колишньому в.о. голови ДФС Продану.

У відомстві заявили, що він підозрюється у набутті за час роботи на посадах в.о. заступника та голови ДФС з липня 2016 року по червень 2018 року у власність грошових коштів у сумі понад 89 млн грн, за які для його особистого користування придбано низку об’єктів нерухомого майна і транспортних засобів.

Також слідством перевіряється причетність Продана до придбання інших об’єктів нерухомості в місті Києві та люксових автомобілів.

У свою чергу Продан заявив, що зараз він перебуває у Німеччині на лікуванні. Він відкидає всі висунуті йому обвинувачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-