Продана викликали на допит у САП

Продана викликали на допит у САП

Укрінформ
Колишнього в.о. голови ДФС Мирослава Продана викликали на допит до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на 15 листопада.

Про це повідомив у коментарі Укрінформу керівник відомства Назар Холодницький.

"Мирослава Продана чекаємо на допит у четвер, 15 листопада", - сказав він.

Продана викликають у САП у рамках розслідування кримінальної справи стосовно можливих зловживань під час роботи на посаді очільника ДФС.

Як повідомляв Укрінформ, 5 вересня в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова повідомила журналістам, що Мирослав Продан прийняв рішення про звільнення за власним бажанням, і уряд це рішення підтримав. До проведення конкурсу виконує обов'язки Олександр Власов, який 3,5 року очолював підрозділ «Фантом», що займався обов'язками ДФС у зоні АТО. Трохи згодом Продан заявив про намір брати участь у конкурсі на посаду очільника служби.

Генеральний прокурор Юрій Луценко 29 серпня заявив, що передав до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури частину матеріалів кримінального провадження, що стосуються виконувача обов’язки голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана.

Читайте також: Продан розповів, чому його "не може знайти" САП

10 вересня деякі ЗМІ повідомили із посиланням на джерело в Генеральній прокуратурі про те, що колишній в.о голови Державної фіскальної служби не з'являється на допити до САП.

Раніше сьогодні, 13 листопада, на своїй сторінці у Facebook Продан пояснив, що на початку листопада запланував поїздку за кордон для медичного обстеження. А вже 7 листопада, перебуваючи у клініці, дізнався від адвокатів, що Спеціальна антикорупційна прокуратура надіслала повістку з вимогою з'явитись до слідчого. На його думку, виклик навмисно надіслали саме в той період, коли він перебуває на лікуванні за межами України, для того, щоб його дискредитувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-