Крисіна повертають з колонії до СІЗО — ЗМІ

Крисіна повертають з колонії до СІЗО — ЗМІ

Укрінформ
Суддя Солом'янського райсуду Олена Курова у п'ятницю ухвалила повернути з колонії знову в СІЗО Юрія Крисіна, засудженого за вбивство журналіста В'ячеслава Веремія.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналіст видання "Гордон" Нато Двалі.

"Щойно суддя Солом'янського суду Олена Курова винесла рішення повернути Крисіна з Торецької виправної колонії назад у Лук'янівське СІЗО. Винесла рішення у себе в кабінеті в закритому режимі, по суті таємно", - зазначила вона.

Журналістка повідомляє, що під час засідання були відсутні адвокати Крисіна.

Двалі написала, що Крисін перебуватиме у Лук'янівському СІЗО увесь час, доки триватиме судове слідство в Солом'янському суді у справі про напад і стрілянину на автозаправці.

Читайте також: Крисіна етапують до колонії у Донецькій області - ГПУ

Як повідомлялося, на початку жовтня засудженого на 5 років позбавлення волі у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія Юрія Крисіна етапували із Київського СІЗО до виправної колонії в Донецькій області.

Суддя Шевченківського райсуду Києва Олег Лінник 22 грудня 2017 року засудив Крисіна до 4 років умовно у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія, яке сталось у ніч проти 19 лютого 2014 року поблизу Софійської площі в Києві.

Прокуратура подала апеляцію на рішення суду.

13 червня 2018 року Апеляційний суд Києва засудив Юрія Крисіна до 5 років позбавлення волі.

Окремою ухвалою від 13 червня 2018 року суд визначив, що підстав для повернення справи на розгляд до суду першої інстанції немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-