Рейлінги розширять функціональні можливості Mercedes Vito

Рейлінги розширять функціональні можливості Mercedes Vito

PR
Укрінформ
Автомобільний тюнінг для машин такого класу - саме задоволення. Особливо з міжнародною компанією «ДДаудіо», яка відома на цьому ринку вже 10 років і відмінно зарекомендувала себе. 

30 000 найменувань товарів, безкоштовна доставка по всій території України і висококласні фахівці Digital Designs Ukraine, які «собаку з'їли» на тюнінгу і автомобільному стилі, задовольнять будь-які творчі потреби власників елітних авто. Переконайтеся самі: ddtuning.com.ua.

У перекладі з англійської «railing» - просто «перила». Але використання рейлінгів у промисловості й споживчій сфері надзвичайно широке - від кухонного дизайну до пристосувань для океанських яхт. Автомобільними ж рейлінгами називаються металеві рейкові конструкції, які встановлюються по обидва боки вздовж кузова автівки. Вони виконані з міцної сталі й служать для зручного та надійного транспортування вантажів. Основні складові рейлінг-комплекту: сама трубка, торцеві заглушки для неї і тримачі, які можуть бути як металевими, так і пластиковими.

Стильний Mercedes-Benz Vito - це універсал підвищеної місткості. Рейлінги різного дизайну для цієї потужної і вишуканої автівки можна вибрати тут: https://ddtuning.com.ua/mercedes-vito-w639-2004__rejlingi-na-kryshu.html.

У нашому інтернет-магазині можна придбати як оригінальні базові моделі рейлінгів для Mercedes Vito, так і підібрати універсальні версії. Докладні консультації майстрів «ДДаудіо» допоможуть досягти ідеального поєднання даного обвісу саме з цією моделлю Mercedes Vito і унеможливлять складнощі при монтажі. У результаті, машина навіть естетично буде виглядати вищою і досконалішою. Автовласники гідно оцінять наш сервіс і ціни.

Плюс, звичайно, практичні можливості - за необхідності до рейлингів швидко кріпиться багажник будь-якого виду і призначення.

  • На рейлінги легко монтуються класичні поперечні багажники. Ще крутіше виглядають зафіксовані на них багажники аеродинамічні, що надають авто обтічного, швидкісного і динамічного вигляду.
  • Якщо ви використовуєте свій Mercedes Vito для спортивних тренувань, рейлінги ідеально зафіксують велосипедні кріплення. За допомогою автомобільних рейлінгів зручно перевозити на даху автівки не тільки спортивні байки, а й тренажери, лижі, сноуборди.
  • До рейлингів надійно і просто кріпляться багажні контейнери або платформи для транспортування вантажів.

Дизайн рейлінгів може варіюватися від алюмінієвого - до блискучої класичної сталі й вишуканого темного хрому. Але якість і міцність при цьому залишаються незмінно високими, а сам автомобіль набуває гармонійного вигляду. Безкоштовні професійні поради від «ДДаудіо» допоможуть автомобілістам обійтися без послуг ремонтного центру, самостійно визначити ідеальне місце для рейлінгів на вашому Mercedes Vito, а також уникнути свердління і пошкоджень кузова.

Фото: Digital Designs Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-