Князєва взяв участь у презентації директора ФБР з протидії сучасному тероризму

Князєва взяв участь у презентації директора ФБР з протидії сучасному тероризму

Укрінформ
Сергія Князєва запросили на доповідь директора ФБР Крістофера Рея щодо протидії сучасному тероризму. Презентація відбулася в рамках конференції керівників поліції в Орландо.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

“Українську делегацію, яку очолює голова Нацполіції України Сергій Князєв, було запрошено на доповідь директора Федерального бюро розслідувань (ФБР) Крістофера Рея. Під час виступу директор ФБР підняв питання сучасного тероризму та його проявів. Окремо йшлося про спільну із поліцейськими органами різних країн протидію цьому явищу”, - йдеться у повідомленні.

За словами Князєва, ця тема є дуже цікавою для поліцейських України, які наразі протидіють цьому явищу.

Уточнюється, що Рей наголосив на існуючих загрозах, з якими стикаються правоохоронці і США, і інших держав.

“Крістофер Рей розповів про визначення нової сучасної шкали загроз та ризиків, що пов’язані з терористичними проявами. Він акцентував увагу на важливості ефективної комунікації поліції країн зі всього світу задля протидії тероризму”, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Українські поліцейські зустрілися з Трампом

Водночас під час виступу директор ФБР повідомив, що тільки цьогоріч загинуло 40 співробітників Бюро, які брали участь в усуненні терористичних загроз та їхніх проявів.

За словами очільника Нацполіції, досвід США у протидії сучасному тероризму є важливим в роботі поліцейських України, які наразі несуть службу в умовах гібридної війни. Тож Князєв наголосив на необхідності обміну інформацією та досвідом між співробітниками правоохоронних структур різних країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-