Князєв зустрівся з чиновниками Європолу

Князєв зустрівся з чиновниками Європолу

Укрінформ
Голова Нацполіції Сергій Князєв обговорив із заступниками виконавчого директора Європолу взаємодію у боротьбі з організованими злочинними угрупованнями у сферах нелегальної міграції, кіберзлочинності та тероризму.

Зустріч відбулася на щорічному з’їзді керівників поліції країн Європи, інформує Департамент комунікації Нацполіції України.

“У рамках заходу Князєв провів зустріч із заступниками виконавчого директора Європолу паном Олдріхом Мартіну та паном Вілом ван Гемертом. Сергій Князєв представив керівника представництва поліції України в Європолі – полковника поліції Івана Гульпу. Під час зустрічі її учасники обговорили взаємодію в боротьбі з організованими злочинними угрупованнями у сферах нелегальної міграції, кіберзлочинності та тероризму”, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, представники Нацполіції та Європолу обговорили шляхи активізації роботи у сфері протидії незаконному обігу наркотиків, де Україна виступає як держава-транзитер: синтетичних наркотиків – зі сходу на захід, героїну – з Близького Сходу та кокаїну – з Південної Америки, а також - можливість постійного представництва кіберполіції України в Європолі.

Читайте також: Князєв сказав, чому побільшало рейдерських захоплень

Було домовлено про робочу зустріч представників підрозділів кримінальної поліції п’яти європейських країн під головуванням Європолу, яка відбудеться 8 жовтня в Одесі. Її метою стане документування діяльності громадян України, які вчиняють злочини на території Європи.

З 25 вересня впродовж 4 днів у Гаазі (Королівство Нідерланди) в штаб-квартирі Європолу проходитиме щорічний з’їзд керівників поліції країн Європи. Україну представляє Голова Нацполіції Сергій Князєв та начальник Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Василь Неволя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-