Українці зможуть привітати один одного з Днем Незалежності через сайт-конструктор

Українці зможуть привітати один одного з Днем Незалежності через сайт-конструктор

Укрінформ
Міністерство з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб ініціювало до Дня Незалежності інформаційну кампанію "Посада: простий українець".

Про це повідомляє прес-служба МінТОТ.

"Напередодні Дня Незалежності МінТОТ ініціювало Всеукраїнську інформаційну кампанію "Посада: простий українець". Головна мета кампанії – надати можливість усім громадянам привітати один одного з Днем Незалежності України за допомогою спеціально створеного сайту-конструктора, а також посилити конструктивний діалог між українцями", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, акція "Посада: простий українець" покликана стати інструментом, який "дозволить продемонструвати, що переважна більшість українців дивляться в одному напрямку, попри обставини".

Читайте також: Парад, виставка зброї та квіти на Співочому: Київ готується до Дня Незалежності

В рамках кампанії частину привітань буде розміщено на білбордах, потягах "Інтерсіті", міжміських електричках в усіх областях України, у київському та харківському метрополітенах.

У МінТОТ закликають долучатися до створення власного привітання з Днем Незалежності. Для цього необхідно зайти на сайт, завантажити власне фото, або авторизуватись через свій акаунт у соцмережі, написати привітання і поширити створену листівку в соцмережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-