Семерак розповів, як підняти рівень екопатріотизму

Семерак розповів, як підняти рівень екопатріотизму

Укрінформ
Органи місцевої влади мають активніше підтримувати ініціативи громад у висаджуванні дерев у міських парках, скверах, на алеях.

На цьому наголосив міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак у телеефірі, повідомляє Міністерство екології та природних ресурсів.

"Висадження нових лісів – це є частина державної політики, але тут важливо і підтримувати ініціативи громадськості, яка екологічно свідома і вболіває за збереження довкілля в своєму місті. Це - найпростіший шлях підвищити рівень екологічної свідомості", - сказав Семерак.

У цьому зв'язку він нагадав, що двічі на рік разом із представниками різних конфесій і навчальними закладами проводиться акція "Посади дерево миру", в межах якої по всій країні, від Києва до Авдіївки, закладаються Алеї миру.

Читайте також: Україна планує збільшити на 11% частку відновлювальної електроенергії — Семерак

"Ми отримали сотні дзвінків від українців, які виявили бажання провести таку акцію в своєму місті чи селі і готові навіть вкладати власні кошти в придбання саджанців. Проте кожного разу виникає питання з отриманням дозволу від місцевої влади на висадження нових Алей", - наголосив міністр.

Семерак переконаний, що підтримка органами місцевої влади таких ініціатив і взаємодія з громадами допоможе озеленити нашу країну і підняти рівень екопатріотизму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-