Шабунін з опіками очей потрапив до лікарні

Шабунін з опіками очей потрапив до лікарні

Укрінформ
Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін отримав хімічний опік обох очей після того, як під Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою його облили зеленкою.

Про це повідомляє прес-служба ЦПК.

"Сьогодні під стінами САП група молодиків у військовій формі напали на голову правління ЦПК Віталія Шабуніна та залили очі зеленкою. Згідно з медичним висновком Олександрівської лікарні у Шабуніна хімічний опік обох очей", - розповіли у ЦПК.

Шабунін виклав у Twitter і фото медичної довідки з лікарні, де проводили його огляд.

Як повідомляв Укрінформ, під Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою у вівторок пройшла акція активістів Центру протидії корупції, які вимагали відставки керівника САП Назара Холодницького у зв'язку із закриттям провадження у "справі рюкзаків" щодо сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова й екс-заступника міністра Сергія Чеботаря.

Під САП також прийшли прихильники Іллі Ківи, який очолює Соціалістичну партію. Активісти ЦПК називають цих людей провокаторами. 

Читайте також: Шабуніна під будівлею САП облили зеленкою

Під час акції між прихильниками Ківи і представниками ЦПК сталися сутички, внаслідок яких керівника ЦПК  Шабуніна було облито зеленкою. Так само зеленка потрапила і на Ківу.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-