У Вишинського знайшли договір із КремлеЗМІ, зброю і $200 тисяч

У Вишинського знайшли договір із КремлеЗМІ, зброю і $200 тисяч

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим виявили договір з російським пропагандистським ЗМІ у затриманого Кирила Вишинського.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"У ході досудового слідства у кримінальному провадженні стосовно керівника так званого "РИА Новости-Украина" під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили в банківській скриньці Вишинського понад двісті тисяч доларів США, предмет, ззовні схожий на пістолет "Браунінг 1906", та прямий трудовий договір між фігурантом справи та МІА "Россия Сегодня" на керівництво представництвом на території України", - йдеться у повідомленні.

Триває досудове слідство.

Як повідомлялося, співробітники СБУ спільно з прокуратурою АР Крим розкрили діяльність мережі медіаструктур, підконтрольних Російській Федерації, і здійснили слідчі дії в офісі "РІА Новості Україна" в Києві. 

Керівник "РІА Новості Україна" Вишинський був затриманий 15 травня. Того ж дня йому було оголошено про підозру в державній зраді. Вже 17 травня Херсонський міський суд заарештував його на 2 місяці.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-