ЗНО з історії: організатори іспиту

ЗНО з історії: організатори іспиту "завернули" 40 абітурієнтів

Укрінформ
У сьогоднішньому ЗНО з історії України взяли участь майже 95% зареєстрованих - не були допущені 40 осіб, які не мали необхідного для цього документа або запізнилися.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Згідно з інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти у тестуванні взяли участь 159 523 особи, що становить 94,4% від загальної кількості зареєстрованих. 20 учасників зовнішнього незалежного оцінювання не змогли потрапити до пунктів тестування через запізнення, ще 20 осіб — через відсутність документа, передбаченого правилами допуску", - йдеться у повідомленні.

В УЦОЯО наголосили, що ті особи, які не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО з історії України через причини, що не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому відбувалася реєстрація на основну сесію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.

Читайте також: Центр оцінювання оприлюднив відповіді ЗНО з біології

За даними центру, сьогодні проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування забезпечували 28 тис. 446 осіб. Дотримання процедури тестування контролювали 114 громадських спостерігачі і 8 представників засобів масової інформації.

Правильні відповіді на завдання сертифікаційної роботи з історії України буде розміщено в розділі "Предмети ЗНО" 7 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-