Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

По Бабченку влада набрала «очків» нереально. А докази щодо Росії й ФСБ – незаперечні?

По Бабченку влада набрала «очків» нереально. А докази щодо Росії й ФСБ – незаперечні?

Блоги
Укрінформ
Влада набрала «очків» – нереально. Це принципово добре для суспільної атмосфери в Україні. 

Фантастика! Аркадій Бабченко ніби побував на власному похороні: послухав, що кажуть про нього різні люди «в останньому слові». Але чи пробачать йому друзі, сім'я, дружина цю чорну добу, яку вони прожили в страшному горі «без нього»? Щирі люди, той же Айдер Муждабаєв, який учора ледве не плакав у прямому ефірі… Не знаю, як із тим буде, позитивна емоція поки що забиває всі інші міркування. Що буде завтра, післязавтра – треба дочекатися. Що зрозуміло уже.

1. Влада набрала «очків» – нереально. Це принципово добре для суспільної атмосфери в Україні. Зрадофіли – з розмаху сіли на п’яту точку. Звісно, причину для вічного свого ниття найбільш затяті з них знаходитимуть і надалі, але їхня популяція, здається, має істотно поменшати. 

2. Весь позитив, викладений у п.1, може моментально розвіятися, якщо СБУ і ГПУ не нададуть (і швидко!) надійних даних про те, що реально дала ця операція, наскільки незаперечними є докази участі Росії, ФСБ в замовлені Бабченка.

3. Якщо з п.2 у нас усе гаразд, то Росія, звісно, щось збреше, але це провал рангу збиття МН17 – не відмиються. Колосальна пропагандистська фора в нашому активі.

4. Залежно від того, як розвиватиметься ситуація найближчими днями, цілком можливо, запропоную (приєднуйтесь!) перенести День СБУ на 30 травня.

5. Аркадію, таке діло таки треба потужно «змочити»!

Сергій Тихий

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-