Денісова просить МЗС Білорусі допомогти постраждалим в аварії українським дітям

Денісова просить МЗС Білорусі допомогти постраждалим в аварії українським дітям

Укрінформ
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова звернулася до міністра закордонних справ Білорусі Володимира Макея з проханням надати допомогу українським дітям, постраждалим у ДТП в Білорусі.

Про це повідомляється на сайті омбудсмена.

Як зазначається, Денісова направила Макею відповідного листа. У ньому йдеться про те, що 13 травня на трасі Кам’янець-Шерешево-Свіслоч поблизу села Мартинюки в Республіці Білорусь потрапив у дорожньо-транспортну пригоду мікроавтобус з українськими дітьми. За попередніми даними, одна дитина загинула, шестеро дітей з тяжкими травмами були доставлені до Кам’янецької центральної районної лікарні. Станом на ранок 14 травня двоє з шести дітей, які перебувають в лікарні м. Брест, все ще залишаються у тяжкому стані.

"У зв'язку з цією трагедією Людмила Денісова звернулася до міністра закордонних справ Республіки Білорусь Володимира Макея з проханням сприяти в наданні всебічної допомоги українським дітям та їхнім батькам, які перебувають разом з постраждалими дітьми на території Республіки Білорусь", - поінформували в прес-службі омбудсмена.

Читайте також: Постраждалих у ДТП українських дітей лікують найкращі медики Білорусі - міністр

Як повідомлялося, 13 травня внаслідок зіткнення мікроавтобуса Renault із навантажувачем постраждали діти з української команди з футболу у віці 13-15 років.

Слідство вважає, що водій Renault Master проявив неуважність до дорожньої ситуації і не встиг уникнути зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-