Спрощеним перетином кордону на Великдень скористалися понад п'ять тисяч українців

Спрощеним перетином кордону на Великдень скористалися понад п'ять тисяч українців

Укрінформ
Інтенсивний рух автомобілів і пасажирів на кордоні під час Великодніх свят та поминальних днів спостерігався на всіх напрямках кордону - понад п'ять тисяч громадян перетнули кордон у спрощеному режимі.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби

"Загалом за Великодні і поминальні дні 2018 року український кордон на всіх напрямках у спрощеному режимі перетнули 5,1 тис. осіб, що у 4 рази менше, ніж у 2017 році. Адже за такий самий період у минулому році спрощеним режимом скористалися 20 тисяч людей", - йдеться у повідомленні.

Водночас кордон з Росією у великодні та поминальні дні загалом цьогоріч перетнуло 3875 осіб, тоді як минулого року - 18244 особи. Рух на кордоні з Молдовою та Білоруссю залишився на рівні попереднього року.

Читайте також: Клімкін у Македонії говорив про скасування віз і вільну торгівлю

Як нагадали у відомстві, для громадян, які проживають у прикордонних районах, що межують з Російською Федерацією, Білоруссю та Молдовою, з 7 по 9 та з 14 по 16 квітня був організований спрощений пропуск. Це забезпечувалося через визначені місця, які діяли на окремих напрямках поза пунктами пропуску чи в тимчасово нефункціонуючих пунктах пропуску. 

Фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-