Укрзалізниця впродовж двох місяців запустить повноцінне харчування у поїздах

Укрзалізниця впродовж двох місяців запустить повноцінне харчування у поїздах

Укрінформ
Цієї весни в українських нічних поїздах з'явиться повноцінне харчування. Послугу обіцяють запустити впродовж двох місяців.

Про це заявив заступник директора департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення ПАТ «Укрзалізниця» Олександр Красноштан, повідомляє галузева газета "Магістраль".

"Упродовж найближчих двох місяців Укрзалізниця запустить повноцінне харчування в нічних поїздах. На першому етапі впровадження цієї послуги протестують та опрацюють технологію її надання у 2-3 поїздах", - повідомив Красноштан.

Читайте також: З початку року Укрзалізниця побудувала і придбала 1230 вантажних вагонів

За його словами, на другому етапі Укрзалізниця оголосить тендер на закупівлю такої послуги для всіх нічних поїздів.

«Пасажири заздалегідь онлайн або безпосередньо під час поїздки зможуть замовити обрані з меню страви. Укрзалізниця передбачить меню з повноцінним харчуванням, до якого входитимуть перші, другі страви, закуски тощо», - зазначив Красноштан.

Читайте також: Укрзалізниця відклала анонсоване здорожчання квитків

Як повідомляв Укрінформ, ПАТ "Укрзалізниця" ініціювала проведення тендера на постачання харчування для пасажирів у поїздах далекого сполучення. Процедура розкриття конкурсних пропозицій на визначення єдиного оператора з постачання продуктів харчування відбулася в Укрзалізниці 2 квітня 2018 року. Зокрема, у конкурсі беруть участь компанії: WOG Retail, «Аллюр ЛТД», «Вітмарк-Україна» та ТОВ «Українська оптова торгівельна компанія». Згідно з умовами конкурсної документації, оцінка пропозицій відбуватиметься впродовж не більше 10 робочих днів з моменту їх розкриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-