Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Які вони всі передбачувані, ті чиновники!

Які вони всі передбачувані, ті чиновники!

Блоги
Укрінформ
Лише вчора за три години до пожежі магазину біля входу в метро Лівобережна я написала, що в сенсі надзвичайних подій ми живемо від однієї кампанійщини до іншої.

І вже сьогодні мер Києва Віталій Кличко доручив управлінню з надзвичайних ситуацій КМДА перевірити всі торгові приміщення та об’єкти поблизу станцій метро і зупинок громадського транспорту на дотримання норм пожежної безпеки. 

«Перевірки мають бути здійснені невідкладно і прискіпливо”, - зазначив мер. 

Краще б прискіпливо дивилися, кому і на що дають дозволи! 

Біля метро повно різних кіосків. Зокрема, той, що згорів, продавав домашню побутову хімію — пластиковий посуд, серветки, туалетний папір, ацетонові розчинники для лаку та самі лаки — товари, що горять наче факел. Торгова точка працювала впритул до метро. Тож наслідки прораховувалися наперед, та хто ж їх рахував!

А в той час, як торгівля йде де завгодно, крім спеціально облаштованих місць, половина торговельних рядів ринку Лівобережного стоять пустими, покупців обмаль. Продавці кажуть, що оренда точки зависока, не всім по кишені. Та здається, дирекцію це мало турбує! Так поступово людей відважують від ринку, принаймні, цього конкретного. Можливо, це робиться спеціально, за планом. Нерентабельну площадку можна знести, щоб побудувати черговий ТРЦ. Він давно вже намальований на плані, та приступити до втілення плану в життя поки що не дали декілька акцій протесту, проведених працівниками ринку. 

Як ви розумієте, ключове словосполучення тут — поки що...

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-