Майже половину армії цьогоріч годуватимуть по-новому

Майже половину армії цьогоріч годуватимуть по-новому

Укрінформ
До кінця 2018 року запланований перехід 51-ї військової частини на нову систему продовольчого забезпечення, що загалом вже охопить майже 50% від усіх військовослужбовців, які стоять на продовольчому забезпеченні у Збройних силах України.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомила керівник проекту реформи системи харчування Збройних cил України Діана Петреня.

“У 2018 році запланований перехід 51-ї військової частини на нову систему продовольчого забезпечення. Перший пуск відбудеться 11 травня. Разом із 23 частинами, які вже перейшли, матимемо 74. За кількістю особового складу – це майже 60 тис. осіб, або 47-48% від усіх військовослужбовців, які стоять на продовольчому забезпеченні у ЗС України”, - сказала вона.

Читайте також: ЗСУ активно відновлюють продовольчу службу

Петреня нагадала, що пілотний проект реформи продовольчого забезпечення в ЗСУ, який розпочався у вересні 2015 року в Національній академії сухопутних військ у Львові та одній з військових частин Західної військово-морської бази в Одесі, офіційно завершився у грудні 2016 року.

“У січні 2017 року міністр оборони Степан Полторак підписав Концепцію реформування системи продовольчого забезпечення Збройних сил України до 2020 року. Таким чином, у минулому році вже відбувалася планова реалізація реформи, поетапний перехід на нову систему харчування усієї армії”, - повідомила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-