Поліція не виключає, що Волошина довели до самогубства

Поліція не виключає, що Волошина довели до самогубства

Укрінформ
Слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції у Миколаївській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань додаткову кваліфікацію у справі про загибель Владислава Волошина - доведення до самогубства.

Про це інформує відділ комунікації поліції Миколаївської області. 

«Слідчими Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області внесено до ЄРДР додаткову кваліфікацію у справі про загибель Владислава Волошина за ст. 120 Кримінального кодексу «Доведення до самогубства», аби ретельно перевірити всі ймовірні причини, які призвели до трагедії», -  ідеться в повідомленні.

Зазначається, що слідство вивчає всі версії, та у результаті слідчих дій на підставі експертиз підтвердить або спростує кожну з них. 

Окрім того, поліція закликає пресу та громадян, хто має будь-яку корисну для слідства інформацію, повідомляти до Слідчого управління ГУНП України в Миколаївській області (вул. Спаська, 12) і запевняють, що кожне повідомлення буде взято до уваги та ретельно досліджено.

Читайте також: Слідство розглядає п'ять версій загибелі Волошина

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний в. о. директора комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислав Волошин, у минулому бойовий льотчик, учасник АТО.

Згодом у ЗМІ з'явилася нібито телефонна переписка Волошина, в якій, зокрема, йшлося про наміри накласти на себе руки та про «махінації» при реконструкції будівлі аеропорту, до яких нібито причетний голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

Жителі Миколаєва у соцмережах створили хештег з вимогою відставки голови Миколаївської ОДА через це самогубство.

У свою чергу Савченко закликав припинити розповсюджувати недостовірну інформацію щодо самогубства Волошина. За його словами, є правоохоронні органи, які об'єктивно і неупереджено розберуться в тому, що сталося, а причетні до трагедії обов'язково понесуть відповідальність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-