Аварія на

Аварія на "канатці" у Грузії: серед постраждалих є українець

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Грузії Давид Сергієнко заявив, що серед постраждалих в результаті події на канатній дорозі в Гудаурі є громадяни України та Швеції.

Про це він повідомив «Імеді», пише Грузія Online.

"На щастя, випадків загибелі і тяжких травм немає, уваги вимагають два пацієнти - один громадянин України і один громадянин Швеції. В Гудаурі добре обладнана клініка невідкладної допомоги, там цих пацієнтів повністю стабілізують... Цих двох пацієнтів перевеземо, у зв'язку з іншими приймемо рішення вже після додаткових досліджень на місці", - сказав Сергієнко.

Читайте також: На курорті Грузії зламана "канатка" стала скидати людей з висоти

Він додав, що у одного пацієнта відкритий перелом руки і рана голови. Його стан середньої тяжкості, втрати свідомості не було. Друга пацієнтка - вагітна жінка, громадянка Швеції, у неї болі в області спини від легкого до середнього ступеня. За його ж словами, дітей серед постраждалих немає.

Як зазначив міністр, станом на даний момент, в Гудаурську клініку невідкладної допомоги звернулися 8 осіб. 7 з них залишаються на місці, один вже виписаний.

Раніше повідомлялося, що на гірськолижному курорті Грузії - Гудаурі більше 10 осіб постраждали через те, що з ладу вийшла канатна дорога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-