Дорожники кажуть, що обмежень на основних трасах країни немає

Дорожники кажуть, що обмежень на основних трасах країни немає

Укрінформ
Зранку 5 березня обмежень у русі дорогами державного значення та на перевальних ділянках доріг немає.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Державне агентство автомобільних доріг.

"Проїзд дорогами державного значення та на перевальних ділянках доріг забезпечено. Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі", - йдеться у повідомленні.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно 213 одиниць техніки та 375 робітників, в черговому режимі - 1360 одиниць техніки та 1870 робітників.

На всій території України без опадів.

Середня температура повітря в нічний час коливається від -7 до -18°С морозу.

Покриття доріг державного значення в більшості областей місцями засніжене, в Кіровоградський і Черкаський областях місцями утворився накат, в Рівненський, Дніпропетровський, Луганський та Одеський областях місцями ожеледь.

Читайте також: Циклон відступив, але "гойдалка" з опадами триватиме

На перевальних ділянках доріг без опадів. Температура повітря коливається від -13 до -22°С. Стан покриття на більшості перевалів сухе.

За повідомленням Гідрометцентру, 5 березня вночі на півночі Лівобережжя місцями невеликий сніг, на решті території буде без опадів. Вітер західний з переходом в південний 5-10 м/с.

Температура вночі 9-14 морозу, в західних областях вдень -1-6 морозу, на заході та півдні країни від 1 морозу до 4 тепла, на Закарпатті до 7 тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-