Контрактники

Контрактники "рвуться" у бойові частини Сухопутних військ - Генштаб

Укрінформ
Військовими комісаріатами здійснено направлення до навчальних центрів ЗС України 650 кандидатів на військову службу за контрактом, які пройшли відбір. До навчальних центрів Сухопутних військ – близько 400 громадян.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

"Вперше у 2018 році з військових комісаріатів у навчальні центри Збройних Сил України направлено понад 650 громадян України, у тому числі, до навчальних центрів Сухопутних військ Збройних Сил України – близько 400 громадян. Переважна більшість кандидатів на військову службу за контрактом (близько 90%) прийняли рішення проходити військову службу у бойових військових частинах сухопутної компоненти Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

Генштаб також повідомляє, що до навчальних центрів прибувають і учасники антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, які мають великий досвід у веденні бойових дій та бажають знову поповнити підрозділи бойових військових частин.

Читайте також: Будівництво 180 гуртожитків для контрактників розпочнеться навесні - Міноборони

Кандидатам на військову службу за контрактом із числа жінок запропоновані посади у бойових військових частинах, мобільних госпіталях та окремих санітарних ротах.

З Генштабі нагадали, що у 2017 році на військову службу за контрактом з числа громадян України, відібраних військовими комісаріатами, було прийнято 30 740 осіб. Крім того, 1976 військовослужбовців строкової військової служби уклали контракти та далі бажають проходити військову службу у бойових частинах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-