Нападника на депутата Київоблради від БПП затримали з муляжем гранати

Нападника на депутата Київоблради від БПП затримали з муляжем гранати

Укрінформ
Правоохоронці затримали чоловіка, який 22 січня здійснив напад на депутата Київської обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віталія Карлюка.

Про це інформує ГУ Нацполіції Київщини у Facebook.

“Подія сталася вчора в м. Кагарлику. Після зустрічі з виборцями, коли народний обранець виходив із офісу, до нього підбіг невідомий і вдарив по голові. Після чого нападник намагався застосувати вибуховий пристрій. У момент нападу поруч проїжджали патрульні Кагарлицького відділення поліції та співробітники Управління поліції охорони в Київській області. Правоохоронці одразу ж наздогнали зловмисника, який намагався втекти. Вибухотехніки виявили в нього муляж гранати”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 33-річного нападника з Білої Церкви поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Встановлюються мотиви нападу на депутата.

Читайте також: У Київській облраді сталася бійка між депутатами

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Призначено експертизу, за результатами якої вирішиться питання про відкриття кримінального провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Триває комплекс слідчих дій.

22 січня у Facebook очільник Київської ОДА Олександр Горган повідомив, що на депутата Київської обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віталія Карлюка в Кагарлику було скоєно замах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-