ЗМІ показали, як закладали вибухівку біля телеканалу

ЗМІ показали, як закладали вибухівку біля телеканалу "Еспресо"

Відео
Укрінформ
У мережі оприлюднено відео закладання вибухівки у мопед біля телеканалу "Еспресо", де 25 жовтня стався вибух, внаслідок якого загинули двоє людей.

Відеоролик опубліковано на youtube-каналі видання "Інформатор". 

На відео, зокрема, видно, як чоловік у шоломі двічі перевіряє щось на сидінні транспортного засобу, потім піднімає із землі пакет і йде з місця події.

В ефірі телеканалу "112 Україна" народний депутат Ігор Мосійчук, який постраждав унаслідок вибуху біля “Еспресо”, заявив, що ці кадри бачив значно раніше, ніж вони були опубліковані в мережі.

"Це дійсно те відео, яке бачив я під час слідчих дій. На цьому відео - вбивця, терорист. Наскільки розумію, воно не було рекомендоване для преси. Але оскільки його переглядало багато людей, то воно таки потрапило в ЗМІ", - сказав Мосійчук.

Читайте також: Теракт біля "Еспресо": СБУ просить громадян надати відео з реєстраторів

Як повідомляв Укрінформ, 25 жовтня близько 22:05 біля редакції телеканалу "Еспресо" в Києві стався вибух, унаслідок якого загинув підполковник МВС у відставці Михайло Морміль та охоронець депутата Мосійчука - 31-річний старший сержант поліції Руслан Кушнір. Були поранені депутат Мосійчук та політолог Віталій Бала.

Слідство розглядає три основні версії щодо вибуху поблизу телеканалу «Еспресо», пов’язані з Мосійчуком: «російський слід», громадська та політична діяльність або особисті мотиви, – але також не відкидає й інші, пов’язані із політологом Балою або з іншими гостями каналу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-