Генштаб попереджає про фейкові сторінки керівників ЗСУ у соцмережах

Генштаб попереджає про фейкові сторінки керівників ЗСУ у соцмережах

Укрінформ
Управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України застерігає представників ЗМІ та інтернет-спільноту від використання підробок особистих сторінок керівництва ЗСУ, які з’являються у соцмережах і на яких розміщуються провокативні заяви та дезінформація.

Про це йдеться у заяві Генштабу у Facebook

"З огляду на те, що російський агресор активно використовує засоби інформаційного впливу для психологічного тиску на захисників України, Генеральний штаб Збройних Сил України просить журналістську спільноту та громадськість не грати на руку ворогові та не поширювати заяв, чуток та дезінформації, яку ворог намагається вкидати в інформаційний простір України, у тому числі шляхом розміщення підробок у соціальних мережах", - йдеться у заяві.

Читайте також: Нацрада видала ліцензію на мовлення в зоні АТО ще одному телеканалу

Ззначається, що обраний противником шлях «клонування» особистих сторінок політичних та військових керівників України є елементом психологічної війни проти держави. Генштаб просить ЗМІ ретельно перевіряти інформацію та звертатися лише до офіційних джерел та верифікованих інтернет-сторінок, що мають відповідні позначки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-