Саакашвілі проти Міграційної служби: суд відмовився залучити Мін'юст

Саакашвілі проти Міграційної служби: суд відмовився залучити Мін'юст

Укрінформ
Окружний адмінсуд Києві на підготовчому засіданні у справі щодо позову Міхеїла Саакашвілі до Міграційної служби відхилив клопотання сторони позивача про залучення Міністерства юстиції як третьої сторони.

Про це заявила суддя Тетяна Скочок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Окружний адміністративний суд ухвалив: у задоволенні заяви від 25.12.2017 року про забезпечення позову відмовити", - заявила суддя.

Як відомо, у липні 2017 року Президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі українського громадянства. У серпні Головна прокуратура Грузії направила запит про екстрадицію Саакашвілі.

1 листопада ДМС в Київській області ухвалила рішення "Про відмову М. Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання особою, яка потребує додаткового захисту".

5 грудня Саакашвілі був затриманий у Києві. Йому інкримінують сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності (ч. 2. ст. 256 Кримінального кодексу України).

Читайте також: Суд назвав дату розгляду позову Саакашвілі до Міграційної служби

11 грудня Печерський районний суд Києва відпустив Саакашвілі на час розслідування, не обравши йому запобіжного заходу.

15 грудня Генеральна прокуратура подала скаргу до Апеляційного суду Києва на відмову попередньої судової інстанції відправити Саакашвілі під домашній арешт.

На засіданні 22 грудня Апеляційний суд Києва переніс розгляд скарги на 3 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-