Із сина Авакова зняли браслет і повернули закордонний паспорт - джерело

Із сина Авакова зняли браслет і повернули закордонний паспорт - джерело

Укрінформ
Солом'янський райсуд Києва ухвалив повернути синові міністра внутрішніх справ Олександрові Авакову закордонний паспорт та зняти з нього електронний браслет.

Про це Укрінформу повідомило джерело у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

"22 грудня Солом'янський райсуд розглядав клопотання САП про продовження запобіжного заходу Олександру Авакову, і суддя відмовив у частині носіння електронного засобу контролю і здачі закордонного паспорта", - зазначив співрозмовник агентства.

За його словами, при цьому суд зберіг за Аваковим-молодшим обов'язок з'являтися до слідчого на перший же виклик та повідомляти про зміну місця проживання.

Читайте також: Суд зняв арешт з майна сина Авакова

Як повідомлялося, Олександр Аваков, екс-заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар і керівник ІТ-компанії "Turboseo" Володимир Литвин були затримані 31 жовтня у межах розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Солом'янський районний суд Києва 1 листопада обрав особисте зобов'язання як запобіжний захід для всіх трьох фігурантів так званої "справи рюкзаків".

Пізніше у САП повідомили, що суд наклав арешт на майно Авакова-молодшого і Чеботаря.

19 грудня Апеляційний суд Києва скасував ухвалу суду першої інстанції про накладення арешту на майно сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра і призначив новий судовий розгляд клопотання про накладення арешту на це майно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-