Детективи НАБУ проводять обшуки у помічників Мосійчука

Детективи НАБУ проводять обшуки у помічників Мосійчука

Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводять обшуки у помічників народного депутата Ігоря Мосійчука.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі НАБУ.

"Ми можемо повідомити, що детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів САП здійснюють слідчі дії (обшуки) за адресами мешкання осіб, наближених до народного депутата України", - сказали у НАБУ.

У відомстві поінформували, що підставою для проведення обшуків стала інформація, що ці  особи можуть зберігати документи та інші докази ймовірного кримінального правопорушення за фактом можливого вчинення нардепом злочинів, передбачених ст. 366-1 ("Декларування недостовірної інформації") та ч.3 ст.368-2 ("Незаконне збагачення") Кримінального кодексу України.

Читайте також: Мосійчук відповів Туці щодо "дилетантів", які вбили Окуєву

"Хочемо зазначити, що досудове розслідування за даними фактами детективи НАБУ здійснюють з листопада 2016 року. Про підозру нікому не повідомлялося", - наголосили у НАБУ.

Раніше сам Мосійчук заявляв, що зранку 22 грудня НАБУ проводить обшуки вдома у його помічників і друзів. Зокрема, за словами депутата, обшуки стосуються будинку, який він орендує і в якому проживає, який нібито не внесений у декларацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-