У Головному поштамті країни запрацювала Новорічна поштова резиденція

У Головному поштамті країни запрацювала Новорічна поштова резиденція

Фото
Укрінформ
У вівторок, з 19 грудня, в столичному Головпоштамті запрацювала Новорічна поштова резиденція, де діти та дорослі зможуть написати листа улюбленому святковому герою та отримати відповідь від Новорічного чарівника та його ельфів.

Урочисте відкриття заходу відбулося за участі в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського та бренд-менеджера компанії Бориса Цомая, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Кожен рік на Головпоштамти країни, в усі обласні центри приходять тисячі листів, адресовані Діду Морозу, Санта-Клаусу, будь-кому від маленьких діток. Рік за роком ми відповідали на ці листи, та не на всі. І лише в цьому році завдяки Новорічній резиденції ми будемо відповідати на кожен лист, який надійде в Укрпошту, і в якому буде вказана зворотна адреса», - розповів Цомая. 

Урочисте відкриття Новорічної поштової резиденції у Києві / Фото: Шамкін Данііл. Укрінформ

Він зауважив, що найцікавіші листи потраплять на сторінку Новорічної поштової резиденції у Facebook, а їх автори отримають подарунки.

За словами бренд-менеджера компанії, який і займався реалізацією проекту, для відповіді на листи Укрпошта розробила спеціальну поштову марку Новорічної поштової резиденції. У вівторок на території резиденції відбулося спецпогашення цієї святкової лімітованої марки спеціальним штемпелем. До процесу долучилося керівництво Укрпошти та Новорічний чарівник. Унікальний штемпель працюватиме лише на території резиденції у період її роботи з 19 грудня до 8 січня. Саме такі марки надходитимуть дітлахам на листівках від Новорічного чарівника.

Новорічний чарівник, який за задумом організаторів, увібрав у себе «кращі риси» усіх святкових героїв, та його помічники-ельфи упродовж трьох тижнів чекатимуть на діточок та дорослих у Києві за адресою Хрещатик, 22 у Головпоштамті. З ними можна буде зробити фотолистівку та надіслати її рідним або друзям. 

За словами очільника Укрпошти Ігоря Смілянського, у період роботи резиденції кожен відвідувач також «може стати чарівником», оформивши передплату дитячих видань на адресу одного з дитячих будинків.

«Перш за все, ми розширили благодійну діяльність. Ми були державним підприємством, а зараз ПАТ. Зміна корпоративної форми дозволила нам більше брати участь у благодійних акціях. Скільки людей могли уявити, що в Укрпошті відбуватиметься подібне ще рік тому?», - зауважив очільник компанії.

Смілянський розповів, що цьогоріч «поштове» дійство розраховане як на діточок, так і на старше покоління.

Читайте також: У Києві сьогодні запрацює Новорічна поштова резиденція 

«Хочеться, аби в Укрпошті відбувалися сучасні нормальні заходи. Так, щось залишилось з минулого, ретро: це листівки та марки. Щось є з сучасного. Люди старшого віку приходять і згадують, як відправляли листівки в дитинстві. А, наприклад, дехто ніколи в житті нічого не відправляв. Ми намагалися зробити так, аби хтось пригадував свої дитячі враження, а для когось тут був Санта-Клаус і сучасна музика», - розповів Смілянський.

Свято своїм виступом відкрив відомий піаніст Євген Хмара зі струнним квартетом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-