Марина Порошенко презентувала

Марина Порошенко презентувала "Книгу Миру" в Португалії

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко презентувала у Португалії “Книгу Миру” та записала з дітьми з української громади нові сторінки.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

“18 грудня у рамках офіційного візиту Президента України до Португалії Перша леді Марина Порошенко зустрілася з дітьми з української громади та разом з ними вписала нові сторінки в національному проекті “Книга Миру”, - йдеться в повідомленні.

Марина Порошенко
Марина Порошенко

“Понад три роки наша рідна держава змушена захищати цілісність своїх кордонів. І українські мужні воїни роблять усе, щоб повернути мир на рідну землю – заради майбутнього підростаючого покоління України”, - зазначила дружина Глави держави, презентуючи альбом, в якому українські діти залишають свої сімейні фотографії та підписують їх побажаннями про мирне життя.

Марина Порошенко
Марина Порошенко

Водночас вона наголосила, що "українці переможуть, як перемагали в історії не раз, бо за нами – правда і справедливість".

Також Марина Порошенко відвідала освітній центр імені Хелен Келлер, який став першою португальською інклюзивною школою для учнів із порушенням зору.

Для ознайомлення з португальським досвідом впровадження інклюзивного освітнього середовища Марина Порошенко провела зустріч із Генеральним директором шкільних установ Португалії Марією Мануалою Пастор Фарією, а також координатором офісу інклюзивної освіти та успішного навчання Генеральної дирекції шкільних установ Аною Паулою Монтейро.

Марина Порошенко
Марина Порошенко
Читайте також: Порошенко помолився за мир в Україні у центрі паломництва «Фатіма» в Португалії

Дружина Президента презентувала результати освітнього проекту «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», який наразі реалізується у дев’яти регіонах України, та поділилася з португальськими освітянами досвідом створення школи рівних можливостей в Україні.

Марина Порошенко
Марина Порошенко

За даними прес-служби, українська й португальська сторони домовилися про співпрацю у напрямку розвитку освіти в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко 17-18 грудня перебуває з офіційним візитом у Португалії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-