В Укрінформі презентували фотовиставку Veteran Business Man

В Укрінформі презентували фотовиставку Veteran Business Man

Фото
Укрінформ
В Укрінформі  презентували фотопроект Veteran Business Man, присвячений ветеранам АТО, котрі започаткували власну справу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я захотіла зробити проект про ветеранів АТО, їхнє життя після повернення додому. Цей фотопроект - можливість підтримати тих людей, яких я поважаю", - розповіла автор виставки, фотограф та волонтер Марина Чорна.

фотовыставка в Укринформе

В проекті авторка знайомить із 17 історіями ветеранів АТО, котрі після демобілізації відкрили власну справу. Це портрети ветеранів-бізнесменів, зняті у місці, пов'язаному з їхньою справою - у майстерні, кав'ярні, ресторані, магазині.

Підтримати фотографа прийшли герої самого проекту.

фотовыставка в Укринформе

"Я людина непублічна, я просто займаюся своєю справою. Але дякую Марині, що витягла мене цим проектом з моєї "шкаралупи". Всі ці камери,фотозйомки - це був новий дивний досвід для мене", - додав один з героїв фотовиставки Іван Лузгін.

Як зазначила сама авторка, після Нового року вона шукатиме можливість представити виставку не тільки в соціальних мережах, а і в різних містах України. Крім того, фотопроект у перспективі матиме продовження.

Читайте також: Збірна футбольних ветеранів України знову виграла "Кубок Легенд" у США

Усі охочі з 19 грудня зможуть ознайомитися з фотографіями у вікнах будівлі Укрінформ упродовж наступних двох тижнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-