Вбивство у Лук'янівському СІЗО: справу екс-торнадівця передали до суду

Вбивство у Лук'янівському СІЗО: справу екс-торнадівця передали до суду

Укрінформ
Київська місцева прокуратура № 10 передала до суду справу щодо колишнього бійця батальйону "Торнадо", який у квітні забив до смерті співкамерника у Лук'янівському СІЗО.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Київська місцева прокуратура № 10 підтримує державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо екс-бійця батальйону "Торнадо" за фактом заподіяння ним смертельних ушкоджень арештанту Київського слідчого ізолятора у квітні поточного року... За результатом досудового слідства місцевою прокуратурою обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду м. Києва для розгляду по суті", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обвинувачений перебував у слідчому ізоляторі, оскільки Оболонський районний суд Києва засудив його до 9,5 років позбавлення волі.

Слідство встановило, що під час прогулянки у нього виникла словесна сварка з іншим ув'язненим. Обвинувачений, який мав значну перевагу у фізичній силі перед опонентом, завдав 56-річному чоловіку тяжких тілесних ушкоджень, від яких той помер.

Читайте також: Помер чоловік, якого побив у Лук'янівському СІЗО «екс-торнадівець»

Дії колишнього "торнадівця" були кваліфіковані за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Як повідомляв Укрінформ, 12 квітня в Лук'янівському СІЗО екс-боєць батальйону "Торнадо" Ілля Холод під час прогулянки побив свого сусіда по камері. За два дні той помер у лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-